ProntoMan FAQs

Wat is er zo bijzonder aan Eeltverweking en verwijdering met ProntoMan®-Spray?
ProntoMan®Spray werkt op de fysieke manier. In tegenstelling tot andere eeltwekers die Chemisch werken, werkt Prontoman® spray in op de dode huidschilfers die na het opbrengen van de spray wit worden. Deze dode huidschilfers kunnen atraumatisch met een Excavator gemakkelijk en behoedzaam verwijderd worden. De gezonde huid blijft onaangetast en de huidvetten worden niet opgelost

Waar kan ik ProntoMan® producten aankopen?
ProntoMan® wordt bij de betere Pedicuregroothandels aangeboden. Wanneer uw groothandel het product niet in het assortiment heeft stuurt u ons een berichtje, wij nemen contact op met de dichtstbijzijnste verkooppunt.

Kan ik ProntoMan® gebruiken bij een Allergie?
De ProntoMan®-Produkten zijn dermatologisch getest, en sinds jaren is de aloude receptuur al in gebruik bij Podologen, Ziekehuizen en Pedicurepraktijken. Allergische reacties zijn tot nu toe niet bekend.

Wat is MRSA?
MRSA is een verzamelnaam voor Bacteriën die niet meer met Antibiotica gedood kunnen worden. Komen deze Bacteriën in wonden, kunnen infecties ontstaan die mogelijk amputanties of orgaanuitval veroorzaken.

IIs ProntoMan®-Schuim ook geschikt voor dragers van steun- of compressiekousen geschikt?
Omdat het schuim geen olie en geen vetten bevatten is dit product uitermate geschikt voor deze groep gebruikers. Door de stabiliserende en regulerende werking wordt de huid weer normaal en soepel. Droge, geirriteerde huid behoort tot het verleden.

 

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
Prontoman producten vallen onder de Medische hulpmiddelen Klasse II A.